Honing: Nectar, bijen en imkers.
 

 Home 

Wie wij zijn

Hoe wij werken

Wat wij doen

  Contact

Zoek een Honingbedrijf in

 en sorteer op
 plaats naam

  zoek  
 

 

Ik heb een honingbedrijf
en ik wil:

Wat wij doen

INTERNETADRES, VAN IDEE NAAR UITVOERING MULTIMEDIA en WEBSITES

InternetAdres produceert special interest projecten. Niet het medium of de techniek staat daarbij centraal maar de belevingswereld van de doelgroep. Klanten zullen de komende jaren steeds vaker zelf bepalen hoe, wanneer en op welke wijze zij in contact willen komen met aanbieders/ bedrijven. Internet zal daarbij een dominante en ondersteunende rol blijven spelen naast mobiele communicatie (net zoals traditionele media zoals print, radio en TV).

Vanuit de interesse van de doelgroep wordt er één of meerdere formats bedacht waar niet alleen informatie over het onderwerp te vinden is, maar tevens aanbieders te raadplegen zijn die op dit gebied werkzaam zijn. Met aanvullende diensten wordt getracht een 1:1 contact te maken tussen prospects en aanbieders. Gebruikers worden gestimuleerd een gebruikersprofiel te definiëren zodat de bedrijven gericht aan relevante prospects informatie kan toesturen waar de doelgroep ook wat aan heeft zonder hier zelf om te vragen. (Bijvoorbeeld bij product innovaties.)

VAN IDEE NAAR UITVOERING

Omdat het medialandschap definitief is gewijzigd, moet ons inziens een nieuw project bekeken worden vanuit meerdere disciplines. Om die reden bestaat het team van Internetadres uit: 
  • Designers en grafisch vormgevers voor visuele communicatie

  • programmeurs voor het tailor made maken van projecten

  • project vertalers als brug tussen design en programmering

  • webmachine en positionerings adviseurs

  • een backoffice kantoor voor administratieve ondersteuning/ out sourcing van het beheer van websites van klanten

  • een provider voor hosting en (internationale) domeinnaam registratie

  • een domeinnaam en merkenjurist voor advies inzake merkregistraties en kwesties op het gebed van domeinnamen en merken

  • marketingspecialisten en internetstrategen voor het ontwikkelen van Technisch en Functioneel Ontwerp van o.a. websites 

De websites van InternetAdres kenmerken zich door hun onderscheidende design, de gebruiksvriendelijkheid, hoge positie bij zoekmachines en de bijzondere hoge snelheid waarmee de informatie wordt weergegeven. Om herhalingsbezoek te bevorderen worden de websites periodiek aangepast in verband met de wensen van de gebruikers.
 

 

InternetAdres © 2007-2012