Honing: Nectar, bijen en imkers.
 

 Home 

Wie wij zijn

Hoe wij werken

Wat wij doen

  Contact

Zoek een Honingbedrijf in

 en sorteer op
 plaats naam

  zoek  
 

 

Ik heb een honingbedrijf
en ik wil:


Bedrijfspresentaties en aanbiedingen van HONING.NL

Op de site HONING.NL zijn twee soorten vermeldingen te vinden. Enerzijds presentaties van bedrijven gespecialiseerd in de productie, verwerking en het maken van honingproducten. Anderzijds korte vermeldingen met de contactgegevens van bedrijven in dezelfde sector.

   
bij
 

Bedrijfspresentaties en aanbiedingen van HONING.NL

Op de site HONING.NL zijn twee soorten vermeldingen te vinden. Enerzijds presentaties van bedrijven gespecialiseerd in de productie, verwerking en het maken van honingproducten. Anderzijds zijn er suggesties te vinden (korte vermeldingen) met de contactgegevens van het bewuste bedrijf gekoppeld aan een vragenformulier. Gebruik dit vragenformulier voor aanvullende informatie/ vragen of om snel en makkelijk een offerte aan te vragen.

Productkenmerken en VOORDEEL acties

HONING.NL heeft als doel een informatie platform te zijn voor consumenten in Nederland. Producenten en gespecialiseerde bedrijven in de productie van honing of van speciale honing toepassingen adviseren wij dan ook nadrukkelijk om in de teksten aandacht te besteden aan unieke productkenmerken van deze producten. Steeds vaker baseren consumenten hun keuze op zaken als; milieu en diervriendelijke productie, gebruik van verdelgingsmiddelen, service aspecten en bepaalde productkenmerken (gezondheid, geneeskrachtige werking etc.) Geef daarom goed aan wat uw producten zo bijzonder maken versus die van uw concurrenten.
Naast inhoudelijke informatie geven wij het bedrijfsleven de mogelijkheid om via HONING.NL speciale acties aan te bieden. Met de ACTIE/ VOORDEELBON krijgen consumenten de mogelijkheid om met korting producten te kopen of juist om als eerste gebruik te maken van nieuwe producten. Voor consumenten zijn er GEEN kosten verbonden aan het gebruik van deze bonnen, deze worden GRATIS door het bewuste bedrijf aangeboden.

Contactgegevens

HONING.NL bemiddelt niet tussen de bedrijven op onze site en consumenten. Geïnteresseerden kunnen daarom altijd rechtstreeks contact op nemen met de adverteerder. HONING.NL is niet verantwoordelijk voor de acties en de producten die via de site worden aangeboden. Verhandeling/ verzending etc van de producten loopt dan ook niet via onze organisatie maar gebeurt rechtstreeks tussen de aanvrager en de adverteerder op de site.
Voor aanvullende informatie moet u niet contact opnemen met onze redactie maar altijd rechtstreeks met het bewuste bedrijf. De adresgegevens van de bedrijven zijn te vinden op de tweede pagina die verschijnt als u een doorklik maakt op de kleine foto of de hyperlink. Voor een goede keuze (en in verband met de betrouwbaarheid van de informatie) adviseren wij u altijd eerst de bedrijfspresentaties/ informatieblokken te bekijken. Deze staan boven aan de pagina (boven de suggesties). Mocht de informatie op de site niet correct zijn, een zaak opgeheven of nog niet vermeld zijn, laat het ons dan weten. Alleen met de hulp van alle gebruikers kunnen we de site actueel houden.

Ik wil een advertentie opgeven


 

InternetAdres © 2007-2012