Honing: Nectar, bijen en imkers.
 

 Home 

Wie wij zijn

Hoe wij werken

Wat wij doen

  Contact

Zoek een Honingbedrijf in

 en sorteer op
 plaats naam

  zoek  
 

 

Ik heb een honingbedrijf
en ik wil:


Strict Standards: Non-static method DbList::ExecuteQuery() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/vhosts/honing.nl/httpdocs/pages/ad.php on line 24
700109
5437/21

V.O.F. Imkerij
klein
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Noordwijkerhout


Bedrijfsnaam:V.O.F. Imkerij
Contactpersoon:
Adres: Pletterij 15
2211 JT Noordwijkerhout
Telefoon: 071-4028884
Fax: 071-4087095
E-mail: -
Internetadres: -

Informatie:
Imkerij De Drie Bijen is al jarenlang actief in de regio Leiden - Rijn Duin en Bollenstreek, maar ook op nationaal niveau. Wij verkopen materialen voor het houden van bijen maar ook vrijwel alle honing-gerelateerde producten zijn bij ons te verkrijgen voor zowel groothandel als particulieren.

Wij zijn de producenten van de Euro-Flor producten. We organiseren bezoeken aan onze bedrijfshal in Noordwijkerhout waar we zelf honing slingeren en afvullen. Hier is ook een permanente tentoonstelling ingericht met het thema : Van boomstam bijenvolk tot kunststof bijenkast. Hier ziet u in een keer de geschiedenis van de imkerij in europa. Voor bestuiving kunt u bij ons bijenvolken huren. Tevens bestrijden wij wespen op afspraak 06-26722303

In Leiden zijn we gestart en de vervolgcursus hebben we in Den Haag gevolgd. Ons eerste volk kregen we van een bevriende imker en zo is onze imkerij in de loop der jaren uitgebreid tot diverse bijenstanden. Ondertussen bleven we ons scholen en volgde John de cursus Honingkeurmeester, Stuifmeelonderzoek en de cursus Koninginneteelt. Met de groei van het aantal volken steeg ook de honingproductie en zo ontstond het idee om naar markten te gaan. Op dat moment nam het assortiment aan `bij`producten toe ( alle producten die met bijen te maken hebben van honingzeep tot een vingerhoed in de vorm van een bijenkorf)
In 1998 openden we een bedrijfshal in Noordwijkerhout. Hier slingeren we de honing en er is een ruimte waar imkers hun materiaal kunnen aanschaffen. Ook particulieren kunnen direct bij ons producten kopen. Er is een permanente tentoonstelling ingericht die de geschiedenis van de imkerij laat zien van ` Boomstam tot kunststofkast` Vanaf 29 januari 2001 namen wij al de bedrijfsactiviteiten van Euro-Flor BV over. Euro-Flor was een import-export groothandel in apicultuur producten en produceerde in eigen beheer diverse bijen producten onder andere Koninginnen Gelei capsule Voor bezoek onze website voor het complete overzicht aan producten.Door onderstaande gegevens in te vullen kunt u een reactie geven op deze vermelding.
Naam*:
Man Vrouw
Adres*:
Postcode*:
Plaats*:
Telefoon*:
E-mail*:
Vraag*:
Code*:
( Typ de tekens die in de afbeelding worden weergegeven )

security
terug
verzend
 

InternetAdres © 2007-2012